Millised on Euroopa stiilis kimbud


Euroopa lillestiili populaarsust on saavutanud elegantsus, rafineeritus ja lillede loomuliku ilu rõhutamine.  Euroopa stiilis kimpe iseloomustab nende harmoonia ja tasakaal, sageli näevad need välja nagu miniatuursed kunstiteosed. Kui olete juba tüdinenud tavalistest roosikimbud https://kannike.eu/tootekategooria/roosid/, soovitame kaaluda teisi, mitte vähem stiilseid võimalusi.

Klassikaline kimp

On tavaliselt ümmarguse kujuga ja koosneb mitmest eri liiki lilledest, mis on harmooniliselt sobitatud värvi ja suuruse poolest. Sellistes kompositsioonides kasutatakse sageli rohelist lehestikku, et luua taust ja rõhutada peamist lillekompositsiooni. Kasutatavad lilled: roosid, pioonid, liiliad, krüsanteemid, freesiad. Need kombineeruvad omavahel harmooniliselt, luues luksuslikke ja lopsakaid kimbukesi.

Väljaku kompositsioon

Eristub oma kerguse ja kerguse poolest. See tekitab tunde, et lilled on kogutud otse heinamaal. See stiil on eriti populaarne kevadiste ja suviste kompositsioonide puhul. Kompositsioon võib sisaldada: päevalilled, rukkililled, lavendel, moonid ja muidugi miniatuursed roosid. Need lilled rõhutavad looduslikku ilu ning loovad hubasuse ja soojuse atmosfääri.

Asümmeetriline kimp

Need on moodsamad ja julgemad kompositsioonid, mis mängivad lillede kuju ja suurusega. Kuju võib olla piklik või asümmeetriliselt vaasi paigutatud, luues dünaamilise ja huvitava välimuse. Peamised lilled on hortensiad, orhideed, anemoonid, astilbid ja roosid. Neid lilli kasutatakse mahukate ja ebatavaliste kompositsioonide loomiseks, mis tõmbavad tähelepanu oma originaalsusega.

Ühevärviline kimp

Koosneb ühe tooni või värvitooni lilledest. Sellised kimbud näevad väga stiilsed ja moodsad välja, rõhutades valitud värvi ilu ja elegantsi. Taimed kompositsioonis: ühe tooniga roosid, näiteks kõik valged või kõik roosad, ja teised sama värviskeemi lilled, näiteks tulbid, kallalilled ja daaliad. Ühevärvilisus annab kimbule rafineeritud ja elegantse ilme.

Provence’i kimp

See meenutab justkui romantilist Prantsuse provintsi oma lavendlipõldude ja hubaste majadega. Seda stiili iseloomustavad pastelsete toonide kasutamine ja lihtsad, kuid elegantsed kompositsioonid. Lilled komplektis: lavendel, hortensiad, pastelsete toonidega roosid, delfiiniumid. Need taimed loovad hubasuse ja rahulikkuse atmosfääri, andes kimbule Prantsuse maapiirkonna võlu.

Pulmakimp

Euroopa stiilis pulmakimbud on tavaliselt ümmargused või tilgakujulised ning neid iseloomustab nende delikaatsus ja elegants. Kujunduses kasutatakse sageli valgeid ja pastelseid toone, mis rõhutavad hetke pidulikkust. Lilled: valged roosid, pioonid, liiliad, freesiad.

Kaasaegne minimalism

Moodsa minimalismi stiili iseloomustab lihtsus ja lakoonilisus. Sellistes kompositsioonides kasutatakse minimaalselt lilli ja rohelust, rõhutades nende loomulikku ilu. Taimed kompositsioonis: roosid, orhideed, kallad. Neid lilli kasutatakse minimalistlikes kimpudes sageli nende puhaste joonte ja elegantse välimuse tõttu.

Euroopa kimpudele on iseloomulikud erinevad stiilid ja lähenemised kompositsioonile. Olenemata sellest, millise stiili te valite – klassikaline, väli-, asümmeetriline, ühevärviline, Provence’i, pulma- või minimalistlik -, võite igas neist kasutada roose, mis oma mitmekülgsuse ja ilu tõttu täiendavad suurepäraselt iga lillekompositsiooni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.